• tapautv-desc
 

Meh Abang Ajar - Cair (Narmi)



Hi! Untuk episod #MehAbangAjar kalini, Abang Narmi nak ajar korang macam mana nak main lagu "Cair".
So, kalau nak bagi gadis-gadis korang cair, apa kata cepat grab your guitar & learn how to play this song!

P/S: Jangan lupa cover, upload kat social media korang, hashtag #MEHABANGAJAR, tag @narmi_i & @tapautv, all the best!

Featuring:
Narmi

Shot By:
Ahmad Faris
Bob Vizard

Edited By:
Nureen Izazi

Music By:
Narmi - Cair

Lirik
Oh indahnya 'pabila
khabarnya kau akan tiba
di hadapanku
Jiwa resah menunggu
Fikiran pun bercelaru
menantikanmu

Tak kira apa pun menghalang, aku sanggup
Ku tahu kau pasti kan datang

Hanya kau mampu
Terangi malamku
Redupkan mata
Dan aku tersipu
Cair bersamamu

Hilang kawalan diri
Aku tersenyum sendiri
Memikirkan mu
Biarkan perasaan
Bawa ku terbang ke awan
Dan aku tenang

Walau pun hanya seketika, engkau pergi
Kucari dan bawamu semula
Ke sini

Hanya kau mampu
Terangi malamku
Redupkan mata
Dan aku tersipu
Cair bersamamu

 
Please login to comment on videos.
 

Comments (0)