• tapautv-desc
 

HUJAN - JIKA SEMPAT (Official Music Video)



Artis : Hujan
Lagu : Jika Sempat
Arahan: Ahmad Faris
Penyunting: Bakri Adnan
Produksi: TAPAUtv Sdn. Bhd.

Lirik:
Jika sempat ku sambutkan
Senyuman manis itu darimu
Jika sempat ku hiaskan
Hidupmu dengan rasa sayangku

Tak mengapa ku percaya
Aku pasti akan pulang padamu
Tak semudah yang kau sangka
Biar ku tersiksa menanti dirimu

Jika sempat ku nyanyikan
Lagu yang ku tulis untukmu
Jika sempat ku berikan
Seluruh hidupku padamu

Tak mengapa ku percaya
Aku pasti akan pulang padamu
Tak semudah yang kau sangka
Biar ku tersiksa menanti dirimu

Mungkin dilumur prasangka
Merekah jiwa kita pedih tak terkata
Cukup sudah kau derita untuk selamanya

Mungkin dilumur prasangka
Merekah jiwa kita pedih tak terkata
Cukup sudah kau derita untuk selamanya

Mungkin dilumur prasangka
Merekah jiwa kita pedih tak terkata
Cukup sudah kau derita untuk selamanya

https://www.facebook.com/HUJANFB
https://www.twitter.com/hujanband
https://www.instagram.com/hujanband
https://www.tapau.tv/hujanband

https://www.TAPAU.tv
#TAPAUtv #katesapot #iniKITApunya

 
Please login to comment on videos.
 

Comments (23)

Ahmad Atiq Aiman

tak kluar pulak video

Sukanya Sukanyaaa

syahrulmunir

thanks Tapautv

Azli

TapauTV. Can you upload this to youtube? I mean unhide the video please, I remember it was on Youtube but hidden. Or Hujan upload it on their official account. Please, good music need to be shared and we need more views!!!

adi hazmin

Naik bulu roma, sesungguhnya Hujan adalah legenda industri muzik kita.

Ihsan

yg last tu tak tahan tu ala2 gaboy boyband gitu hahaha no hate (Y)

Siti Ruhaikha

Bak kata FyynJamal "single terbaru Hujan Band akan bikin sesiapa sahaja--rok kangkang atau mafia-- menjadi comel dan manja seperti stroberi." Terbaikklahhh.HAHAHA fefelinggg sungguhhh.

shafizah

feeling habisss

Aiman Zulkifle

aah..ingat diorang nak masukkan content yg perform live di Brighton. oh well, not bad (y)

Mira Edora

nk komen sikitttt je bole tak..kalu mv ni ade storyline mesti mcm lg best.ni pendapatan iols saje..ape2 pun hujan ttp the best! :)

Mohammad Roshidi Abd Malik

dah macam layan Amy | Suatu Masa..Alhamdulillah terbaik

ayiecoco

tgk2 jadi lagu drama ptg2 tv 3 jee ni..

Irfan Lee

Nice, terbaiklah TAPAUtv. Kasi thumbs up sikit!

Nur Asnida

nice gila...

hanayang

aku suka versi ni tapi favorite aku tetap versi first. ^_^ dua dua best! hujan i lep you!!

hanif

killing! awesome! we are raingers. love hujan. #hujan10tahun #jikasempat

naddy

boek!!

Fazlin Fatihah

Ohsem !!!!! Eksaited giler2.. Nice hujan..Thumbs up !!!

Izzat Syazwan

nice !!! slalu lyan lagu ni time form 1 lg. wewww

dpfg

cliche. hujan yang aku kenal sangat rare. good luck

ahmad fahmi

Good Job HUJAN

umartheraingers

Wehhh. Naik bulu roma

Muhammad Firdaus Hasbi

simple. terbaek lah