• tapautv-desc
 

#BedahFilem: REDHA



Dalam episode #BedahFilem kali ni, #teamTAPAU bersama Tina (Luey Motion Lab) sempat sapot sambil layan filem REDHA arahan Tunku Mona Riza (terbitan Current Pictures) dan berkongsi pendapat tentang cerita, lakonan, sinematografi, serta rating mengikut cita rasa masing-masing. Jemput layan!!

All footage and stills courtesy of Current Pictures Sdn Bhd

www.TAPAU.tv
#TAPAUtv #katesapot #iniKITApunya

 
Please login to comment on videos.
 

Comments (4)

rizzwanlims

Ada spolier tak video ni? Kalau ada, taknak tengok lagi. Hihi.

roy

Sorry tapi bagi aku untuk bedah film ni better ambik org yg tahu pasal film n tahu apa yg pengarah nak. kalau nak expect film tu deep (for example) mungkin pengarah nak tarik parents yang ada anak mcm tu. sebab aku dah tengok juga so aku rasa ada benda yang mcm xkena. n sama juga macam Album Review". Ambik org yg lebih faham pasal benda tu. TQ

Muhammad Faez Ali

tina sesuai jadi actor

Muhammad Faez Ali

tina sesuai jadi actor