• tapautv-desc
 

The TAPAU Show #24 (3rd August - 9th August 2015)



5 things that are going on this week!
#katesapot #iniKITApunya #TAPAUtv

1. DAC Festival - Culturetopia (https://www.facebook.com/pages/DAC-Festival/148788791827180?fref=ts)

2. Tempatan Fest (https://www.facebook.com/TempatanFest)

3. The WKND Session Live #2 (http://www.the-wknd.com/)

4. Fifty-Fifty Skatefest (http://www.fiftyfiftyskatefest.com/)

5. Weekend At The Park 2015

Presented by:
TAPAUtv

http://www.TAPAU.tv
https://www.facebook.com/TAPAUtv
http://instagram.com/tapautv

 
Please login to comment on videos.
 

Comments (12)

Faeiz

Nak tapautv buat video psal apa2 yg tgh trending, xkesah la pasal apa2 pun, dari segi apa2 pun, tp bg pelbagai la. Kira mcm every week discuss or share sikit apa yg trending dkt Malaysia ni.

bobvizard

Host hensem <3

Hanafi Rahmat

thanks tapau tv for still giving a life to underground scene malaysia yang ada. What i had in mind adalah review for culture yang ada dekat malaysia ni. Mostly we have been way ahead of time, dunia dah ditelan zaman teknologi, culture dulu semua orang dah tak amik tahu.Aku suka giler time faris ikut lenny balik kampung dia. What a amazing culture they have, so that what i had in mind. Time after time korang dah jadi satu medium yang agak besar dalam underground scene, actually i didnt want the shirt, if dont mind aku nak kerja dengan korang. peace :)

shakir musa

terima kasih kepada tapau tv! kerana berjaya menjadi antara medium yang memperkenalkan muzik, culture, event dan banyak benda kat tanah air kita ini.. Aku sebagai rakyat malaysia yang cintakan alunan muzik daripada band2 tempatan teringin sangat nak tengok video atau preview mengenai sejarah perkembangan muzik oleh penggiat seni di malaysia tidak kira underground mahupun mainstream.. mungkin tapau tv boleh membuat video temu ramah bersama otai2 kat malaysia macam joe kidd, Aru koffin kanser, jaie sil khannaz, brother Rom ROTTW, meor muck (pasal scene muzik ipoh), radhi OAG, emmet, loque dan ramai lagi otai2.. aku pasti ramai yang nak tahu cerita, sejarah, rintangan, jatuh bangun otai2 ni dalam memeriahkan muzik tanah air.. di tambah dengan sedikit ulasan mengenai zine-zine, majalah dan gig2..

AcyaMcCawley

I wanna see... like a road trip. contoh penang,perak ada apa kat penang,perak what best? street art or any indie band from penang or perak, the food the people the event, the history. kind of education but not lame.. mcm fun fun sikit. sarawak, sabah.. 14negeri la senang.

fahmyrosly

travelogue please. macam aku buat travelogue (baru mula belajar bercakap depan kamera) aku punya solo trip ke New Zealand baru-baru ni pastu upload ke youtube. kalau korang cover travelogue and bagi tips utk org yg teringin nk travel tp taktau macam mana nak melaksanakannya, mungkin inilah medium terbaik untuk diorang dapat basic idea ie. tempat mana yg best, berapa kos, berapa hari etc. semoga dipertimbangkan :D

nabila.zainudin

Street art

Alias

i want to see more crazy video like tapau fifa batle

zaharinzabir

Buat shortfilm each month hehe

Faeiz

Saya nak tapautv buat video pasal terjah rumah orang, macam Myo ke, Ash ke, Amber ke, so baru fans diorang boleh tahu apa yg diorang selalu buat, apa koleksi yg diaorang ada, aktiviti harian diaorang kalau xda event. Confirm best.

azwan hussaini

aku nak sangat tengok korang review rakyat malaysia yang jenis gamble je backpacking. ramai je rakyat malaysia macam tu. mungkin dengan cara ni, boleh bagi semangat dekat orang lain keluar mengembara. and thats it, that is my suggestion.

azwan hussaini

aku nak sangat tengok korang review rakyat malaysia yang jenis gamble je backpacking. ramai je rakyat malaysia macam tu. mungkin dengan cara ni, boleh bagi semangat dekat orang lain keluar mengembara. and thats it, that is my suggestion.