• tapautv-desc
 

Search Results for : review uncle

  • 13

jom tgk apa uncles cakap pasal band kebas rabak ni!

Watch Now
Review Uncle - "Kontineu-nsi" Album (Kebas Rabak)
  • 24

Kali ni Uncles review album Iqbal.M. Jom Layan

Watch Now
Review Uncle - "PSJKB" Album (Iqbal M)
  • 16

Jom layan Uncles sembang pasal album baru Altimet!

Watch Now
Review Uncle - "O" Album (Altimet)
  • 18

so untuk finale 2018 kita tgk apa uncle2 pilih! Jom!

Watch Now
Review Uncle - 10 Lagu Pilihan Uncle 2018!
  • 8

Kali ni kita tengok uncles layan band STRIKEOUT! jom!

Watch Now
Review Uncle - "Auta-Matic" Album (Strikeout)
  • 20

Wuh! apa pula uncles ckp pasal Mafidz? Jom layan!

Watch Now
Review Uncle - "Ada Angin & Hati" Album (Mafidz)
  • 20

Kali ini kita tgk uncles review album Cora pula! Jom!

Watch Now
Review Uncle - "Bahagia Itu Sederhana" Album (Cora)
  • 19

Episode ketiga! Jom tengok dengan ikhlas okay?

Watch Now
Review Uncle - "Dengan Ikhlas" Album (Milo Dinosaur)
  • 16

Episode kedua review uncle! kali ini band mana yang direview? jom tengok!

Watch Now
Review Uncle - "K" EP (KAPOW)
  • 31

Episod pembuka tirai musim kedua! Jom tengok!

Watch Now
Review Uncle - Dog Days Diaries: A Self-Help Book EP (HACKTICK!)
  • 29

Adly dan Ham kembali dengan 10 Pilihan Uncle-uncle 2017!

Watch Now
Review Uncle - 10 Lagu Pilihan Uncle 2017!
  • 12

Get ready for the Uncle's review on one of the upcoming, rising act, Airliftz!

Watch Now
Review Uncle - Bagel EP (Airliftz)
  • 71

Uncles fav kita kembali untuk meng-review album terhangat masa kini dari Masdo!

Watch Now
Review Uncle - Selamat Tinggal Pujaan (Masdo)
  • 30

Peminat-peminat MonoloQue, dah ready nak dengar review Uncle-uncle kita?!

Watch Now
Review Uncle - Jangan Puja Sampai Kecewa (MonoloQue)
  • 32

We're back! Get your music review geek-on ready with our fav Uncle's Adly & Ham.

Watch Now
Review Uncle - Balada (Pastel Lite)
  • 28

2017 dan semua masih hiphop tak? Kalau ye, meh layan uncle-uncle hiphop kita review this

Watch Now
Review Uncle : TKO (Malique)
  • 21

Check 1-2, Check 1-2, Yang jauh mai dekat, yang dekat mai rapat. Jom layan episode Review

Watch Now
Review Uncle : Amboi (Altimet)
  • 37

Ada pendengar ska-punk tak kat sini? Korang dah ready tak nak kena TUNJAL??? Kalau dah meh

Watch Now
Review Uncle : Tunjal (Plague Of Happiness)
  • 19

YEYOOO 2017! Review Uncle is back! Kali ni kita go hardcore sikit dengan review "Rise Abov

Watch Now
Review Uncle : Rise Above Hate (Restraint)
  • 48

So long and goodbye! It was a great year for the local music scene, so lets hope for an aw

Watch Now
Review Uncle - 10 Lagu Pilihan Uncle-Uncle 2016!
  • 119

Uncle uncle kita kasi review album baru Muck! Apa diorang cakap?

Watch Now
Review Uncle : Local Trash Heroes (Muck)
  • 25

Watch what the Uncles say on "Growing Up Sucks" by Sonaone!

Watch Now
Review Uncle : Growing Up Sucks (Sonaone)
  • 9

Let's swing a bit of ching chang with the uncles this time!

Watch Now
Review Uncle : Chingichanga (Lust)
  • 19

The Uncles have ALL of the Hujan's CDs! You gotta check this out!

Watch Now
Review Uncle : Jika Sempat (Hujan)
  • 15

They've made their comeback and now, A BOOK?! What's not to like?!

Watch Now
Review Uncle : Untuk Seketika Ku Hilang (Butterfingers)
  • 14

Otai2 kita nak sembang skit pasal album baru BTSWT! Jom tgk!

Watch Now
Review Uncle : BTSWT (Bittersweet)
  • 9

Apa orang cakap pasal lagu ni? jom tengok!

Watch Now
Review Uncle : Episode One (Enterprise)