• tapautv-desc
 

Search Results for : review uncle

  • 16
  • 312

Adly dan Ham kembali dengan 10 Pilihan Uncle-uncle 2017!

Watch Now
Review Uncle - 10 Lagu Pilihan Uncle 2017!
  • 9
  • 212

Get ready for the Uncle's review on one of the upcoming, rising act, Airliftz!

Watch Now
Review Uncle - Bagel EP (Airliftz)
  • 55
  • 599

Uncles fav kita kembali untuk meng-review album terhangat masa kini dari Masdo!

Watch Now
Review Uncle - Selamat Tinggal Pujaan (Masdo)
  • 25
  • 359

Peminat-peminat MonoloQue, dah ready nak dengar review Uncle-uncle kita?!

Watch Now
Review Uncle - Jangan Puja Sampai Kecewa (MonoloQue)
  • 29
  • 319

We're back! Get your music review geek-on ready with our fav Uncle's Adly & Ham.

Watch Now
Review Uncle - Balada (Pastel Lite)
  • 24
  • 737

2017 dan semua masih hiphop tak? Kalau ye, meh layan uncle-uncle hiphop kita review this

Watch Now
Review Uncle : TKO (Malique)
  • 20
  • 508

Check 1-2, Check 1-2, Yang jauh mai dekat, yang dekat mai rapat. Jom layan episode Review

Watch Now
Review Uncle : Amboi (Altimet)
  • 33
  • 712

Ada pendengar ska-punk tak kat sini? Korang dah ready tak nak kena TUNJAL??? Kalau dah meh

Watch Now
Review Uncle : Tunjal (Plague Of Happiness)
  • 19
  • 596

YEYOOO 2017! Review Uncle is back! Kali ni kita go hardcore sikit dengan review "Rise Abov

Watch Now
Review Uncle : Rise Above Hate (Restraint)
  • 45
  • 1210

So long and goodbye! It was a great year for the local music scene, so lets hope for an aw

Watch Now
Review Uncle - 10 Lagu Pilihan Uncle-Uncle 2016!
  • 115
  • 913

Uncle uncle kita kasi review album baru Muck! Apa diorang cakap?

Watch Now
Review Uncle : Local Trash Heroes (Muck)
  • 25
  • 602

Watch what the Uncles say on "Growing Up Sucks" by Sonaone!

Watch Now
Review Uncle : Growing Up Sucks (Sonaone)
  • 8
  • 206

Let's swing a bit of ching chang with the uncles this time!

Watch Now
Review Uncle : Chingichanga (Lust)
  • 15
  • 400

The Uncles have ALL of the Hujan's CDs! You gotta check this out!

Watch Now
Review Uncle : Jika Sempat (Hujan)
  • 13
  • 247

They've made their comeback and now, A BOOK?! What's not to like?!

Watch Now
Review Uncle : Untuk Seketika Ku Hilang (Butterfingers)
  • 9
  • 321

Otai2 kita nak sembang skit pasal album baru BTSWT! Jom tgk!

Watch Now
Review Uncle : BTSWT (Bittersweet)
  • 6
  • 186

Apa orang cakap pasal lagu ni? jom tengok!

Watch Now
Review Uncle : Episode One (Enterprise)