• RTBF_Tapau
 
food-travel
  • 1
  • 21

Kacang ni takde kena mengena dengan swimming pool, guys! Check diz episode!

Watch Now
SAPEDEK! feat. KACANG POOL HAJI at Larkin, Johor Bahru
  • 3
  • 44

Roti Bakar ni, kalau dah jodoh memang tak kemana, telur goyang je!

Watch Now
SAPEDEK! feat. ROTI BAKAR HUTTON LANE at Jalan Phee Chun
  • 2
  • 48

Haa mai sini cuba nasi briyani claypot penang mari ni haaa!

Watch Now
SAPEDEK! feat. NASI BRIYANI CLAYPOT @ Restoran Kapitan
  • 2
  • 46

Annyeong! Nasi Lemak Ayam Topokki nak lalu!

Watch Now
SAPEDEK! feat. NASI LEMAK AYAM TOPOKKI @ Myeongdong Topokki
  • 4
  • 57

Nasi Kerabu 101 untuk korang yang tak pernah cuba!

Watch Now
SAPEDEK! feat. NASI KERABU @ Kak Jaa Nasi Kerabu
  • 2
  • 41

Kenapa nama dia kedai sebelah? Sebab dia memang dekat dihati!

Watch Now
SAPEDEK! feat. NASI GORENG EMBAH SPECIAL @ Kedai Sebelah
  • 3
  • 77

Is this NASI LEMAK AYAM RENDANG worth the hype?! One way to find out!

Watch Now
SAPEDEK! feat. NASI LEMAK AYAM RENDANG BURGER @ MyBurgerLab
  • 4
  • 79

Bukan lemang je yang pakai buloh, BAMBOO BIRYANI pun sama!

Watch Now
SAPEDEK! feat. BAMBOO BIRYANI "TASTE & SEE"
  • 3
  • 40

Have a final walk through the wonders of Mulu for this final episode of the trip

Watch Now
TAPAUtrips: Mulu (EP3)
  • 3
  • 49

Siapa kata asam pedas sedap kat Melaka je? Haa jom tengok episod ni!

Watch Now
SAPEDEK! feat. CLAYPOT ASAM PEDAS ANDAK
  • 2
  • 51

Time to visit some more caves and swim in some clear water!

Watch Now
TAPAUtrips: Mulu (EP2)
  • 4
  • 48

Umai, ayam pansuh and everything nice!

Watch Now
SAPEDEK! feat. KAYAN LONGHOUSE @ RWMF2017
  • 7
  • 61

Join Faris and Daus as they venture into the bat filled caves of Mulu!

Watch Now
TAPAUtrips: MULU (EP1)
  • 5
  • 77

Buaya memang bersepah kat Shah Alam, tapi Mee Ketam ada satu je!

Watch Now
SAPEDEK! feat. MEE KETAM KL
  • 3
  • 45

Khas buat peminat thai food yang masam dan pedas!

Watch Now
IFTAR OF THE WEEK - Songkran Thai Food (Bazram Stadium Shah Alam)